KİLİS / MERKEZ - Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

YAŞAR AKTÜRK MAH. HASAN ÖZÜBERK BUL. NO 1D MERKEZ / KİLİS
Vizyon
Vizyonumuz; Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu olarak, her bireyin tek ve özel olduğu bilinciyle günümüz şartlarına ve teknolojik gelişmelere uygun bir şekilde, çevresiyle uyumlu ve iyi ilişkiler kuran, iş birliği, dayanışma ve paylaşım içerisinde, değişikliklere ve yeniliklere açık, örnek bir kurum olmayı sürdürmek.
Misyon
Misyonumuz; Okulumuz, özel eğitime ihtiyaç duyan bireyleri yetiştirme sürecinde; onların bağımsız, özgüven sahibi, bireysel yeteneklerinin farkına varan, toplum içindeki rollerini gerçekleştiren, çevresine uyum sağlayabilen, yeterlilikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda üst öğrenime, iş ve meslek alanlarına ve hayata hazırlanmalarını sağlamayı görev edinmiştir.
09.00-14.30
Okulumuza ulaşım kişisel araçlar ve şehiriçi dolmuşları ile sağlanmaktadır.
Servis Bilgisi
Öğrencilerimiz taşımali Eğitim kapsamında 9 öğrenci servisi ile okulumuza taşınmaktadırlar.
Yaşar Aktürk Mah.Hasan Özüberk Bulvarı No:1/D KİLİS
Kilis İl merkezindedir.
Sportif Etkinlikler
Diğer Hususlar