KİLİS / MERKEZ - Vatan Özel Eğitim Uygulama Okulu I. Kademe

Ahmet ERASLAN - Okul Müdürü

Okul Müdürü Ahmet ERASLAN 05/04/1974 yılında Kilis İli Musabeyli ilçesi Hacılar Köyü´nde doğdu.İlkokulu Atatürk İlkokulu, Ortaokulu Abdurrahman İyigün Ortaokulu, Liseyi Kilis Lisesinde bitirdi.Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun oldu.1998 yılında Gaziantep İli Şahinbey İlçesi Kazıklı İlköğretim Okulunda Sınıf öğretmeni olarak göreve başladı.2001 yılında aynı okulda yöneticiliğe başladı.Sırasıyla Kilis Elbeyli Yenideğirmen İlköğretim Okulu ,Gülbaba Zeynep Yıldırım YBO, Musabeyli Karacaoğlan İlköğretim Okulu,Elbeyli İlköğretim Okulu,Musabeyli İlçe Milli Eğitim Şube Müdürlüğü,Elbeyli Ortaokulu,Kilis Anadolu Lisesi,Kilis Erkek Anadolu İmam Hatip Lisesi , Mehmet Temel Ortaokulu ve TOBB 15 Temmuz Şehitleri Anadolu Lisesi´nde yöneticilik görevlerinde bulundu.22/06/2020 tarihinde Okulumuz Müdürlüğüne atandı..Evli ve 3 çocuk sahibidir.